Гуангдонг ТИДЕДАY Индустриал Цо., Лтд

Високо квалитетан производ, професионалну услугу, Блуетоотх језгра добављачи!

Дом > Новости > Садржај
Разлика између WиФи и Блуетоотх звучник звучник
- Dec 27, 2016 -

1 , говорник удаљеност, продорнији боље.

2 , у поређењу са Блуетоотх, WиФи подацима стопа већа, 150М-деструктивне музику, ХД видео пријенос пропусног опсега могу да задовоље потражњу за транспорт, нема дисторзије и изразио детаљ губитак, добијете звук бољег квалитета КОДЕКА, добити бољи аудио индикатор, и може да пролази кроз зидове, гледало се као идеална технологија за репродукцију бежичног музике високог квалитета.

3 , WиФи могу бити директан и такође кроз путеве у мрежи. Мрежа је Блуетоотх је највеће предности у односу на WИФИ. Напредовао од постојећих иПхоне. Преко WиФи везу, иПхоне Аир играти за повезивање звучника, истовремено све звучнике у ЛАН и репродукција другачији звук за различите звучници, истовремено може да задовољи потребе Wеб прегледање, која није доступна у Блуетоотх.

WиФи звучника мане:

1 , приватност и сметњама од WиФи Блуетоотх. Звучник може бити повезан са више уређаја, повезани уређаји могу да гурам на песму.

2 Блуетоотх, WиФи говорник технологија је само први кораци и звучници за високе цене.

Изнад , у контексту покривеност глобализације, WиФи звучника сигнале нестабилности и даље постоје проблеми, али забавни, инжењеринг, аудио системи, високо квалитетне музике је његова снага. Блуетоотх говорник би такође тражења боље да се, наравно, дуго Схенг Тиан Блуетоотх 4.0 технологија, пренос пропусни опсег, мање потрошње енергије. Вољен од више младих људи.