Гуангдонг ТИДЕДАY Индустриал Цо., Лтд

Високо квалитетан производ, професионалну услугу, Блуетоотх језгра добављачи!

Дом > Новости > Садржај
Класификација Блуетоотх звучник
- Dec 27, 2016 -

На основу првенствено изговор и употреба може бити подељен на неколико.
Категорија : једну трубу мини портабл
Мини портабл Блуетоотх говорник изговара јединица углавном има рог, рог + бас радијатор, фаза рупу и рог + рог дијафрагму тип, и тако даље. Је функционално подељен сингл-Цевни мини Блуетоотх звучници и на отвореном мини Блуетоотх звучници и тако даље.
Сингл -Цевни мини Блуетоотх звучници
Блуетоотх говорник старт у овај једноставан сингл-Цевни Блуетоотх говорник најпросперитетније. Структура је једноставна, без посебне техничке подршке, привлачи велики број произвођача, због њихове ниској цени је популаран код нове Блуетоотх говорник публика воли, и то безброј звучника на тржишту. За људе да схвате и да се упознате са Блуетоотх говорник је направио нема мали допринос. Али због његове звучне одаје каријес је премали, хомогенизацијом производа од озбиљних ограничења, ниске цене на своје услове, квалитет звука звучника је тешко пробити, релативно кратко трајање батерије, углавном у 2-3 сата, узроке звучника да бисте користили ограничења, већина може да се користи само у одређеном месту. Већину своје кориснике на квалитет звука није неопходно, тако јефтино и заједнички сингл-Цевни Блуетоотх звучника олакшава јавност да купим.
Мини на отвореном Једноцилиндрична Блуетоотх звучник
Од уобичајене мини Блуетоотх звучник је тешко испунити услове окружења на отвореном, на отвореном мини Блуетоотх звучник ће наступила. Бежична мрежа, преносном, кућном за спољашњу употребу може бити, може да испуњава основне захтеве водоотпорни отпорна на аутобус упознати једноставан спортови на отвореном, али и због ограничења величине је премали, квалитет звука цананд #39; т бити једини напредак открице у Преносивост и водоотпорне на јесен, 3-5 сати трајања батерије на опсегу само за кратке активности у природи. На отвореном Блуетоотх говорник као прелазни производ, његову цену је релативно јефтин. Главна предност ове врсте звучника је компактан, преносни, лако се носи, али са Поцкет на другој страни је квалитет звука, јадна бас, краће трајање батерије и других недостатака.
Категорија ИИ: Дуал-говорник квалитет звука са савршена комбинација Преносивост
Овај Блуетоотх говорник, када је у питању изговор јединицу тамо су два Ла Салле
БА , два рога + дијафрагма, два звучника + доле рупа, два звучника + два диапхрагмс и тако даље. Је функционално подељен мини-фриендлy Блуетоотх звучника и оутдоор спорт Блуетоотх говорник.
Пријатељска мини Блуетоотх звучник
Ова врста звучника је имала већи степен побољшања у квалитет звука у основи се већина људи користи, осим ако сте веома високе професионалне стандарде за квалитет звука захтеве. Квалитет звука је добар мали и портабл, то је у основи Палм величине, погодна за дом приказа, постоје много стилова дизајна разлика је добар говорник Блуетоотх. Али с обзиром да он није посебно дизајнирана за најзабавнијих спортова, стисак, нема воде пад отпора функције, па на локацији се углавном користи за затвореном простору.
На отвореном [1] за спорт почетници од Блуетоотх звучнике на тржишту. Његова предност је основало неколико говорника у предњој, говорник задршку добре против портабл не може само испунити унутрашњу и такође можете упознати много година за спољашњу употребу. Због високе захтеве за стручност и материјала, само главни бренд продавце у дизајн и производња, израда детаља, материјала истраживања, одређени степен техничке подршке. Квалитет звука можете постићи високе стандарде, супериорна опште Блуетоотх говорник, способни да задовоље већину корисника. Због потребе упознати на отвореном екстремним окружењима, ова врста производа у материјал за специјално дизајниран, обично са јак отпоран на три функције, [1] трајање батерије, који је трајао, обично између 10-20 сати. Цена које се крећу између 400 ~ 1500 јуана. Ова комбинација преносни звука звучника працтицабилитy и веома корисне су у реду, Блуетоотх говорник тржишта ће постати мејнстрим.
Категорија ИИИ: велики звучници кући
Рог је истакао је за свој велики дом Блуетоотх звучници углавном у квалитет звука, цене су релативно скупе. На основу велике потражње за техничку подршку, дизајн и продукцију својих трговци обично велике бренд. Овај Блуетоотх говорник је прогоњена отисака пробој у квалитет звука и усмерен према корисницима који имају високе захтеве за квалитет звука, због скупе и самим тим релативно мала.