Гуангдонг ТИДЕДАY Индустриал Цо., Лтд

Високо квалитетан производ, професионалну услугу, Блуетоотх језгра добављачи!

Дом > Новости > Садржај
Блуетоотх говорник увод
- Dec 27, 2016 -

Блуетоотх је Нискобуџетна великог капацитета кратким релацијама стандардни бежичне комуникације. Блуетоотх лаптоп, је лаптоп има Блуетоотх бежичне могућности. Име Блуетоотх, и даље је легенда. У 10 веку, принцеза бориле за превласт у северној Европи, Данска краља, признао у његовим унтиринг напорима, Крвави рат је заустављен, све стране сео за преговарачким столом. Кроз комуникацију, принчеви њихове анимозитета, постати пријатељи. Јер дански краљ воли јести боровнице, толико, тако да му зубе били офарбала у плаво, познат као краљ Блуетоотх, Дакле синоним за Блуетоотх комуникацију. Сада , 1000 година касније, када је увођење нове стандардне бежичне комуникације, а људи користи Блуетоотх дати име.
1995 . године, први Блуетоотх Ерицссон предузеће концепт. Блуетоотх спецификација користећи микроталасну фреквенције, 1М бајта по другом брзином преноса, максимални пренос удаљеност од 10 метара, повећавањем предајник снаге од и до 100 метара. Блуетоотх технологија је отворена, на глобалном нивоу има врло добру компатибилност, света могу бити интегрисана кроз мрежу Нискобуџетна Блуетоотх.
Блуетоотх технологија је не само користе у рачунар, као што су мобилни телефони, дигитални фотоапарати, камкордери, штампаче, факс машине, апарата за домаћинство, као што су многе електронске уређаје помоћу Блуетоотх технологије, бежична веза без потребе да превучете реп (конектор). Помоћу Блуетоотх технологије од универзални, породице декорација Схи дужи за електричне инсталације и проблеме; користите апарати Схи, а за велике гомиле даљинског управљача и главобоља, један телефон или кључ стави ауто на можи; напоље , компанија аранжмане за посао и дом породице слике можете било када, било где се; ударац и плаћања без у редоследу, од бодова за исплату близу после, без врата на може лако довршити... Опсежне апликације Блуетоотх технологије учиниће наш живот врло лако.