Гуангдонг ТИДЕДАY Индустриал Цо., Лтд

Високо квалитетан производ, професионалну услугу, Блуетоотх језгра добављачи!

Дом > Новости > Садржај
Апликација за Блуетоотх звучник
- Dec 27, 2016 -

2012 брзи развој Блуетоотх смартпхоне уређајима и таблет рачунаре, њене перформансе и остварила потрошачи се дивите екрану, под утицајем волумен, али звучнике и постоји добро решење. Слух је један од најважнијих људске перцепције, за овај део жалбе потрошача расте. Хомеопатија и Блуетоотх говорник, преносни, бежичне мреже преноса, модеран изглед бити Потрошачки омиљени.
И за разлику од других Бежични звучници, Блуетоотх говорник има јединствене карактеристике:
1 , отворених апликација
Блуетоотх технологија спецификацију о интегрисане глобалне, мобилни телефони, ПДА, бежичне слушалице, лаптоп рачунари, аутомобили, медицинска средства, периферијских уређаја рачунара и других уређаја, тако дуго као је Блуетоотх адаптер, лако можете повезати Блуетоотх уређаје, за пренос података или комуникацији, широко доступна, добра компатибилност.
2 , лако управља
Блуетоотх је инстант технологија, нису потребни фиксне инфраструктуре и лако инсталирати и подесити, повезивање без каблова, веома лак за употребу, једноставно потпуни савез ће бити стављен у употребу, управља низи праг.
3 , брзо пребацивање брзина
У поређењу са другим методама као што су инфрацрвене везе, Блуетоотх трансфер протокол има очигледним предностима у брзину, Блуетоотх 4.0 теоријски максималном брзином и до 24Мбпс, брже брзину ће осигурати већи квалитет звука, тако да има довољно капацитета да домаћин веће брзине протока музику.
4 , удаљеност од медијум за пренос
Блуетоотх пренос удаљеност 10 метара или мање, да се деси да буде велицине собе, а можете да пренесете податке партицију, веома погодан за кућну употребу.
Упркос својих бројних предности, међутим, јер Блуетоотх протокола за пренос и други уређаји за 2.4 Г, дијелите овај сигнал фреквенције бенд, то ће неминовно довести до сигнала долази до сметњи. Поред тога, блутут није слободна технологија, било који произвођач који користи ову технологију за плаћање накнаде за патент на организацију, а ови трошкови ће се одразити у трошак по 2012 Блуетоотх аудио опреме цене су још увек већи него обични производи.