Гуангдонг ТИДЕДАY Индустриал Цо., Лтд

Високо квалитетан производ, професионалну услугу, Блуетоотх језгра добављачи!

Дом > о нама

Гуангдонг ТИДЕДАY Индустриал Цо., Лтд.

ТИДЕДАY Рандамп; Д тим је подешен у 2011, који је фокусиран на блуетоотх технологија и дигитална производи Рандамп; Д, производње и маркетинга. 2014 , ГУАНГДОНГ ТИДЕДАY индустријски пуковник, ЛИМИТЕД је покренуо и постане злато-чланство АЛИБАБА. 2015 године, ТИДЕДАY прошао 9001 и dipl.in ж 2015 године од стране квалификованих производа и строга централом и такође био одликован од стране националне средње-ТИЦХ компаније интерллецтурал својством.

ТИДЕДАY има сопствени погон 3000 квадратних метара, а профессионал напредни Рандамп; Д опреме. ТИДЕДАY тима фокус на дизајн људскости и истичу иннноватион непрекидно на основу наших производа концепцији језгра са пијаце, ТИДЕДАY посвећена пружању практичне, једноставан, али елегантан производе за решавање свакодневних проблема живот народа.

ТИДЕДАY је на широку серију производе као што су звучници (блуетоотх спеакер、WИФИ спеакер、портабле спеакер、оутдоор спеакер、wатерпрооф звучник) 、еарпхонес (блуеоотх еарпхоне、бусинесс еарпхоне、спортс еарпхоне、хеадпхоне) 、смарт-хабање производа (паметан wатцх、смарт брацелет、блуетоотх мачка) 、мобиле прибор (мобилне принтер、цаблес、мобиле корице) и других дигиталних производа (снага банк、блуетоотх моусе、блуетоотх тастатуре). За све типове, ТИДЕДАY имају одређени тим да наставим са Рандамп; Д дизајна за производњу у складу са нашег квалитета Контролна табла, овиме искрено поздрављамо неког партнера за комуникацију било што квалитетније сарадње.

Сада ТИДЕДАY је почео глобални маркетинг стратегију на основу одличан тим сарадњу и производа са тржишта, сада смо већ поседује Филипина грану компанија/Дубаи грану компанија/Иран грану компанија/Наннинг грану фирму за развој на Блиском истоку тржишту/азијски и амерички тржишту. Ми смо посвећена направити ТИДЕДАY симбол страсти/сунце/моде, ТИДЕДАY визија је да буде симбол елегантно живот, бити најистакнутији бренд име у свакодневном животу, ТИДЕДАY мисија је да користите дигиталне производе упалити квалитет живота, ТИДЕДАY вредност: акција, да живот диван на покрет!

У наредних 5 година, ТИДЕДАY ће се фокусирати на своје пројектовање система/квалитет контролу система/маркетинг и потрошача увид, онда повећање наше способности за иновације корак по корак до уједињује партнере, добродошао си да постанем од нашег партнера!